Как да разберете, че  мъжът няма чувства, а само играе

...
Как да разберете, че  мъжът няма чувства, а само играе
Коментари Харесай

Игра на романтика: 6 знака, че мъжът няма чувства, а само ви позволява да го обичате

Как да разберете, че  мъжът няма усеща, а единствено „ играе на обич “? И за какво го прави? Разказваме в тази публикация.

Не всяка обич е потребна, споделят мъдрите старци. Наистина, несподеленото възприятие, когато харесван мъж  не отвръща на сигналите ви, единствено наранява и понижава самочувствието. Но вашата дълготрайна връзка може да направи тъкмо същото. „ Как по този начин? – ще попитате. Толкова време сме дружно! Всичко е наред. За каква контузия приказваме? Уви, не всички са като теб. Някои мъже просто се оставят да бъдат обичани, без да изпитват никакви страсти към партньорката си. Как да го разберем?

Вижте 6 признака на такава тъжна причинност, че мъжът няма усеща

 

Първи знак, че мъжът няма усеща: Давате повече, в сравнение с получавате

Взаимната обич в действителност е идеалният бартер. Давате на колегата си силата, времето и страстите си, само че в подмяна получавате същото количество сила, единствено тази, от която се нуждаете. Връзките, в които има подобен баланс, като предписание са много мощни и постоянни. Като цяло, в случай че чувствате, че непрекъснато нещо ви липсва в това отношение, че харчите двойно повече от ваша страна, само че не получавате задоволително, значи сте в съзависимост. Вие сте просто комфортен сътрудник, който е употребен.

 

Знак втори, че мъжът няма усеща: сътрудникът се нуждае единствено от фамилиарност

Когато от теб се изисква единствено фамилиарност, елементарно се схваща. Партньорът идва при теб или провежда среща на неутрална територия, прекарвате време дружно и по-късно той бързо изчезва. И даже диалозите по телефона или в месинджърите също са единствено „ за това “. Няма нищо неприятно в това двойката да разисква интимността, да пробва нещо ново. Но това не трябва да изяжда забележителна част от времето на срещите ви и да се трансформира в основна (или, по-лошо, единствена) тематика на другарство. Връзките съдържат страсти, взаимопомощ, общи ползи и занимания. Само тогава романтиката ще свети с всичките си цветове и ще докара до освен това.

Признак три, че мъжът няма усеща: най-малко информация

Вашият обичан знае коя сте, къде работите, какво вършиме в свободното си време, какво предпочитате за вечеря и какви песни пеете, до момента в който се къпете. Защото приказваш за себе си от самото начало. Но какво знаете за колегата? Ако знаете единствено неговото име, фамилия, възраст и сфера на активност, тогава това надали може да се назова цялостна информация. Анализирайте по какъв начин той ви дава информация за себе си. Не избягвайте да говорите за родственици, за детството, ученето в учебно заведение и университета. Ако в никакъв случай не са ви разказвали истории за лудории, първи любови, извънредно скучни сътрудници, смятайте, че нямате визия за индивида, който е до вас. И най-вероятно той крие информация не тъй като е свенлив. Той просто не желае да пусне по-малко скъп сътрудник в персоналното си пространство.

 

 

Знак 4, че мъжът няма усеща: Нямате задоволително време. Никога

Между другото, в случай че се виждате доста рядко и срещите са къси, това също е един от признаците, че ви употребяват. И не се опитвайте да оправдавате колегата си с неговата ужасна претовареност на работа или сърдечна вежливост, която другари и познати употребяват. Влюбеният мъж постоянно се стреми да бъде по-близо до пристрастеността си. Нека срещите са къси – само че чести. Може би рядко – само че за целия уикенд. Не можете да си уговорите среща – ще има куп известия, дейна преписка и позвънявания. Липсата на такова предпочитание и непрестанно изменящите се проекти тъкмо преди срещите приказват за липса на усеща от страна на колегата. Той просто не ви цени, по тази причина се пробва да избяга при другари или по някакъв значим бизнес.

 

Признак пет, че мъжът няма усеща: няма познанства с родители и другари

Нито мъжът, нито дамата няма да срещнат фамилията и приятелите си с някого, за който нямат дълготрайни проекти. За какво? Това е просто загуба на време и старания, тъй като с сътрудникът не възнамеряват нищо съществено. Не се ласкайте обаче, даже срещата с родителите да се състои. Това не подсигурява, че обичаният човек ще спре да ви употребява. Дори откакто сте основали семейство, такива хора не престават да подхранват съзависимостта ви. За някои е доста комфортно да си разрешат да бъдат обичани в брака: и налична фамилиарност, и безвъзмездна слугиня, и педагог на потомството.

 

Знак шести,че мъжът няма усеща: Твърде тясна връзка с някогашната

 

Изглежда, че сте двойка (поне по този начин ви се струва), само че сътрудникът продължава да поддържа връзка с някогашната си, обръщайки й толкоз или даже повече внимание от вас? И тази връзка явно надвишава „ просто другарството “? Поздравления, вие не сте просто употребявани, вие сте подценявани.

Когато „ някогашните “ се обаждат измежду нощ, желаят помощ или просто пишат, това споделя едно нещо – връзката не е прекратена. И по този начин, време е да поставите точка и да разберете кой сте в този чудноват триъгълник или даже многоъгълник от взаимоотношения. Напълно допустимо е да сте просто батерия, която зарежда мъжа с сила. Но батериите нормално имат къс живот, след което се изхвърлят.

 

Колкото по-рано осъзнаете, че сте употребявани, толкоз по-скоро ще се измъкнете от мрежата на самоизмамата. Не очаквайте, че вашите старания за развиване и поддържане на връзки ще бъдат оценени. Напротив, колкото повече давате на сътрудник, който разрешава да бъде обичан, толкоз по-малко получавате. Хората се трансформират доста, доста рядко, тъй че не би трябвало да се надявате на знамение. Вашият обичан знае всичко – и цената на операциите си, и повода за това, и по какъв начин да ви задържи. Да, спирането може да ви накара да страдате известно време. Но свободата ще даде опция да се възстановите, да премахнете съзависимостта от живота си и да намерите в действителност взаимна обич.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР